Aanbod

Aanbod Wat biedt BoAnn Coaching?

Bij BoAnn Coaching kun je terecht voor veel vragen op het gebied van liefde, intimiteit en seksualiteit. Wij bieden de onderstaande diensten.

Intimiteitscoaching

De intimiteitscoach coacht cliënten met intimiteits-, relationele en seksuele hulpvragen en begeleidt deze processen. In het coachingsproces is ruimte voor persoonlijke groei en heling. Bij deze vorm van coaching is geen sprake van fysieke interactie.

Sekszorgverlening

De sekszorgverlener verleent seksuele diensten voor cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of psychiatrisch ziektebeeld.

Sekscoaching

De sekscoach begeleidt cliënten met  seksuele hulpvragen. De sekscoach coacht de cliënt om persoonlijke doelen te verwezenlijken m.b.t. intimiteit en seksualiteit. De cliënt doet nieuwe positieve ervaringen op en leert nieuwe technieken. Deze ervaringen ondersteunen het proces van de cliënt om een meer vervuld, rijker en geheeld seksleven te ontwikkelen.

Seksuele dienstverlening

De seksuele dienstverlener verleent seksuele diensten aan cliënten, die graag meer aandacht, warmte, betrokkenheid en een goed gesprek tijdens een seksuele dienstverlening willen ervaren.

Procescoaching

Een seksuologisch traject met meervoudige problematiek behoeft een procescoach. Deze procescoach houdt de overview van de processen van de cliënt en stuurt de surrogaat partner en cliënt aan in het traject.

Mentoring

Een seksuele dienstverlener kan in bepaalde periodes, behoefte hebben aan een mentor, die procesmatig meekijkt met zijn/haar werk. Voor de seksuele dienstverlener bevordert dit het verkrijgen van inzicht in eigen blinde vlekken ten aanzien van hun werk. Bepaalde aspecten van het werk van de seksuele dienstverlener behoeven spiegeling en groei. Een mentor faciliteert support en groei door zijn/haar ervaring in te zetten in gesprekken met de seksuele dienstverlener. Dit bevordert de ontwikkeling van de carrière van de seksuele dienstverlener.

Tantrische massage

Een tantra massage is een volledige lichaamsmassage inclusief de geslachtsdelen. De liefdevolle massage laat de client loskomen van zijn/haar denken en de focus wordt verlegd naar het voelen van zijn/haar lichaamssensaties. De massage heeft tot doel om de cliënt als mens te balanceren en zijn/haar gezondheid positief te ondersteunen. Tijdens een tantra massage is geen seksuele uitwisseling tussen de masseur en de cliënt.

Duo of vier-handen-massage

Tijdens een duomassage worden je partner en jij tegelijkertijd gemasseerd. Tijdens een vier-handen-massage word je simultaan door twee masseurs gemasseerd.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op (via het contactformulier of telefonisch).