VOORSTELLEN

BoAnn Coaching, het bedrijf

De vaste kern van dit bedrijf bestaat uit Boann van der Zee.
Zij neemt meestal de telefoon aan, beantwoordt je email en je facebook vragen. Naast Boann werkt er een team van zelfstandigen bij BoAnn Coaching.

Voorstellen

Mijn naam is Boann van der Zee. Welkom op de site van BoAnn Coaching. Graag stel ik mezelf en mijn bedrijf aan je voor. Ik ben een spiritueel mens en heb een holistische kijk op het leven. Ik benader mijn werk vanuit mijn levensvisie.

De start van mijn bedrijf in 2011 is voortgekomen uit de hartewens om een integere hoogwaardige dienstverlening aan een groep kwetsbare cliënten te bieden. BoAnn Coaching dienstverlening is op een holistische levensovertuiging gefundeerd.

Tijdens de groei van mijn bedrijf heb ik diverse opleidingen gedaan om me te bekwamen in dit vakgebied. Ik beschouw het op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied als professioneel essentieel.

Ik ben een sterke vrouw met een zachtmoedige persoonlijkheid.
Het geeft me veel voldoening om me in een nieuw aangemelde cliënt te verdiepen om het proces van de cliënt optimaal te begeleiden. Ik ben gedreven en gemotiveerd en neem mijn werk zeer serieus. Voor mij is transparantie, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en integriteit van groot belang.

Ik hou erg van de natuur en ben er dan ook vaak te vinden. Ik kom tot rust kamperend in een bos, maar geniet ook van de weidsheid van het strand. Ik houd van paardrijden en dansen. Dat helpt me met mijn voeten stevig op de grond te blijven. Heerlijk!

Ik hou veel van mijn werk en wil daarmee graag bijdragen aan de seksuele ontwikkeling en seksuele heling. Immers, je seksuele energie is je levensenergie. Dat is veel meer dan seks. Het gaat om verbinding, liefde, intimiteit en zelfbewustzijn.

Het leven heeft mij gevormd, geschaafd en essentiële levenslessen geleerd. Die ervaring neem ik mee in mijn werk.
Het heeft me een mooier mens gemaakt en gebracht waar ik nu ben. Ik leerde mezelf lief hebben. Vanuit deze innerlijke verbinding ben ik nu in staat een liefdevolle vakvrouw te zijn en kan ik me verbinden met anderen op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Graag zet ik mijn ervaring, kennis en wijsheid in om een verschil te maken in het leven van anderen.

Begeleiding binnen ons team

Zelfstandigen van BoAnn Coaching worden door externe bedrijven begeleid. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze zelfstandigen een eigen klankbord hebben wanneer er dilemma’s, levensvragen of problemen ontstaan. We zijn allen mensen en tijdens de interactie met cliënten kan het gebeuren dat er vraagtekens rijzen, die een antwoord vragen. De spiegel van een externe coach en/of therapeut kan tijdens een supervisie sessie zeer verhelderend zijn. Voor ons als intimiteitscoaches, sekscoaches en sekszorgverleners is het van groot belang dat we in balans zijn en blijven om een optimale steun voor anderen te kunnen zijn. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Gevolgde opleidingen en cursussen

 • SPW-4
 • PABO (propedeuse)
 • Transformationeel Coach & Trainer
  (Post HBO opleiding)
 • Reiki Master
 • Touch for Health (1 t/m 4)
 • Emotional Stress release (1 t/m 4)
 • Cursus Orthomoleculaire Geneeskunde – Ortho 1 en 2
 • Tantrische training
 • Cursus Tantra Massage

Trainingen – Trainersvaardigheden Suykerbuyk en Bosch trainingen:

 • Training “Seksueel misbruik, begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking.”
 • Training “Seksualiteit, relatievorming en intimiteit voor mensen met een verstandelijke beperking.”
 • Nevenfunctie Secretaris klankbordgroep Seksworks – Tilburg